“سیستم های کامپیوتری”
در پنجاه سال گذشته بروز تحولات گسترده در زمينه علوم كامپيوتر و رياضيات، تغييرات عمده اي را در عرصه هاي متفاوت زندگی انسان به دنبال داشته است. در ساليان اخير، تحولات ناشي از فناوري هاي اطلاعات و ارتباطات بيشترين تاثير را داشته است . دنياي ارتباطات و توليد اطلاعات و دانش به سرعت در حال تغيير بوده و تحولات گستردهاي را در تمامي عرصه هاي اجتماعي و اقتصادي بشريت به دنبال داشته است و تاثير آن بر جوامع بشري به گونهاي است كه جهان امروز به سرعت در حال تبديل به يك جامعه بزرگ اطلاعاتي و دانش محور است. دنياي امروز، با اطلاعات به عنوان داده جمع آوري شده، ذخيره شده، بازيابي شده، پردازش شده و ارائه شده سرو كار دارد و به مواردي همچون اعتبار،كيفيت و ارزش اطلاعات به صورت جانبي، و نهايتا به استخراج دانش از آنها توجه دارد. در گرايش سيستم هاي كامپيوتري تلاش بر اين است که با استفاده از سيستم ها بر اساس اطلاعات جمع آوري شده و تجربه خبرگان سطح مديريت سازماني ارتقا يابد.
سیستم های کامپیوتری شرکت سولار صنعت
شاید قطع شدن برق و در نتیجه خاموش شدن یک دستگاه کامپیوتر در منزل، از نظر کاربران عادی زیاد مهم نباشد، اما تصور آنکه مثلاً در یک اداره یا شرکت هرچند کوچک، هیچ کدام از کامپیوترها به دلیل قطعی برق، قادر به کارنباشند و نتوانیم از امکانات موجود سخت افزاری، نرم افزاری و اطلاعاتی با توجه به هزینه های صورت گرفته، استفاده کنیم و یا آنکه به دلیل اختلالات برق شهر، در همین شبکه با مشکلات و آسیب های سخت افزاری و یا حتی اشکالات اطلاعاتی، مواجه شویم ، اهمیت توجه به این موضوع را بیش از پیش آشکار می سازد. واقعیت آن است که عملکرد کلیه سیستم های انفورماتیکی بستگی مستقیم به وجود انرژی الکتریکی یا همان برق مناسب و بدون قطعی و اختلال دارد. به همین دلیل است که تامین برق مناسب، یک زیرساخت الزامی برای هرنوع فعالیت انفورماتیکی شناخته شده است که باید به آن توجه گردد.
لذا با توجه به این موضوع سعی داریم تا در این قسمت حداقل راهکارهای این حوزه را بررسی نمائیم، البته باید توجه داشت در این قسمت سعی گردیده تا با توجه به تجارب شرکت انرژی پردازان سولار صنعت ، حداقل تعداد کاربری ها مورد توجه قرارگیرد و توصیه می گردد تا مشتریان محترم از امکانات و خدمات پشتیبانی پیش از خرید شرکت انرژی پردازان سولار صنعت در زمینه آموزش و یا مشاوره های لازم بهره لازم را ببرند.
یو پی اس برای شبكه كامپیوتری
شبكه های كامپیوتری به گروهی از کامپیوترها و تجهیزات انفورماتیکی گفته می شود كه به طریق مختلف به هم متصل شده باشند. هدف از ایجاد یک شبکه، انتقال یا به اشتراک گذاری اطلاعات است . حساسیت و کاربری های متفاوت شبکه های کامپیوتری سبب می گردد تا نوع تجهیزات مورد نیاز جهت حفاظت آنها در مقابل نوسانات و اختلالات برق شهر و یا تامین برق مناسب برای آنها نیز متفاوت باشد.
با توجه به این موضوع سعی داریم تا در این قسمت حداقل راهکارهای این حوزه را بررسی نمائیم .
یو پی اس برای دیتاسنتر
با افزایش تعداد كاربران یک شبکه بزرگ کامپیوتری و حجم مستندات رو به افزایش، خطوط سابق ارتباطی و سرورها دیگر قادر به پاسخگویی نیستند، لذا برای بهبود سرعت پردازش مراكز خاصی تحت عنوان دیتاسنتر یا مراكز داده ای راه اندازی می شوند كه برای نگهداری و پشتیبانی از سرویس های مورد نیاز شبکه و تامین زیرساخت های ارتباطی و تجهیزات دسترسی طراحی شده اند.
با توجه به اهمیت دیتاسنترها ، استفاده از یو پی اس های انرژی پردازان سولار صنعت را به منظور اصلاح برق ورودی، ایمن نمودن دستگاه های مصرفی یا به بیان دیگر افزایش طول عمر و سلامتی دستگاه ها در مقابل انواع آسیب های جریان و ولتاژ و همچنین حل مشكل قطع برق پیشنهاد می گردد.
یو پی اس برای سرورهای كامپیوتری
سرورهای كامپیوتری مراکز اصلی پردازش اطلاعات و مدیریت شبکه های کامپیوتری محسوب می گردند بنابراین دارای قابلیت هایی نظیر پردازنده قوی تر، منبع تغذیه قوی تر، نرم افزار ارتقا یافته و اتصالات شبكه بیشتری می باشند . یكی از مهمترین وظایف مدیران شبكه، بالا بردن قابلیت اطمینان در سرورها می باشد. كنترل لحظه به لحظه وضعیت یك سرور یكی از كلیدی ترین ابزار برای خطایابی ، پیش بینی خطاهای احتمالی و همچنین بهینه كردن عملكرد سرورها می باشد . با توجه به اهمیت سرورهای كامپیوتری که در صورت از كار افتادن یك سرور ممكن است اطلاعات كل مجموعه نیز از بین برود، هیج روشی مانند استفاده از یو پی اس نمی تواند در برابر مشكلات احتمالی از آنها حفاظت كند.
یو پی اس برای كیوسك اطلاع رسانی
كیوسك كه ریشه آن كوشك (كلمه ای فارسی) است در واقع به سایه بانی كوچك كه از یك یا چند طرف باز می باشد، اطلاق می گردد. به طور كلی یك كیوسك اطلاع رسانی همانند یك كامپیوتر دارای پردازنده ، هارد ، رم ، مانیتور و كیبورد و … می باشد وتمام قابلیتهای و كاربردهای یك كامپیوتر را داراست . تفاوت اصلی یك كیوسك و یك كامپیوتر در طراحی نمای ظاهری و استفاده از قطعات صنعتی برای ورودی های این كامپیوتر ازجمله صفحه نمایش لمسی، گوی مسیر، صفحه كلید فلزی و دكمه های فشاری صنعتی است. این گونه دستگاه ها به گونه ای ساخته شده اند كه از دسترسی كاربرها به سیستم داخلی كیوسك جلوگیری نمایند و اغلب در اماكن عمومی جهت اطلاع رسانی، استفاده از اینترنت، انواع رزرو، جستجودر اطلاعات،ارائه پرینت های گوناگون، حضور و غیاب و نظر سنجی و حتی انتقال وجه و پرداخت قبوض و… بكار برده می شوند. با توجه به این كه این دستگاه ها برای استفاده شبانه روزی در اماكن عمومی نصب و راه اندازی می گردند، تامین برق اضطراری ، امری حائز اهمیت برای كاربری مناسب، عملكرد صحیح و عدم آسیب دیدگی این دستگاه ها می باشد .
یو پی اس برای سیستم نوبت دهی
كاربرد این تجهیزات در مكانهایی است كه حجم زیادی از ارباب رجوع و یا مشتریان را در بر میگیرد كه این امر باعث ایجاد نظم وآرامش در محیط مورد مراجعه برای پرسنل مشغول در آن محیط و دیگران می گردد. از این رو با اتصال این تجهیزات به یو پی اس های تولید شده درشركت انرژی پردازان سولار صنعت شما همواره می توانید نسبت به صحت عملکرد اینگونه از تجهیزات در مقابل مشکلات و آسیب های احتمالی ناشی از نوسانات و اختلالات برق شهر ، اطمینان داشته باشید.